.comment-link {margin-left:.6em;}
Gert .Net
[GertDotNet]
20081212
 
Omega Pharma
Waarom reageer ik, en veel anderen zo sterk op de kwakzalverij van Omega Pharma, terwijl er zoveel bullshit wordt verkocht in apotheken?

Volgens mij is dat omdat de e-Waves Phone Chip, voor mij totaal niet geloofwaardig is, maar het verhaal wordt zodanig gebracht dat ik me wel kan voorstellen dat anderen er in trappen. Hierbij denk ik dan aan familieleden.

Als een klein, obscuur Gents bedrijfje een anti GSM wrat op de markt brengt, wat is dan de kans dat ik daarmee in aanraking kom. Bijna niks toch. Wie heeft er ooit gehoord van die fake-chips dit bij de biowinkel liggen. Als mensen zichzelf willen oplichten: naar die biowinkel voor computerchips.

Maar nu heeft een manager binnen een BEL20 bedrijf een distributie netwerk klaar liggen. En de aandelen van zijn bedrijf kunnen wel een injectie gebruiken. En hij denkt, wat die homeopaten lukt, zal mij ook wel lukken. Apothekers staan nu ook niet bepaald bekend als bezorgd om de (financiele) gezondheid van hun klanten. Als ze er aan kunnen verdienen gaat de grootste kwak over de toonbank. (denk aan echinaforce, homeopathie, vitaminepreparaten, etc, etc)

Met andere woorden, de zwendel van Omega Pharma komt angstwekkend dichtbij. En ik zie mezelf al zo een groene wrat op m'n GSM plakken met kerstavond. Oh gruwel, de schande die ik dan op kantoor zou moeten doorstaan. (En dan past die GSM niet meer in het GSM zakje).

Ik en vele andere moeten zo gevoeld hebben, want op het Internet was er toch redelijk wat ruchtbaarheid aan deze zwendel. Dit in tegenstelling tot de "klassieke" media, die eerst 3 dagen hebben afgewacht, ondertussen met Copy - Paste spelend met de persberichten van de oplichters zelf.

Ik denk dat het nu wel goed komt, en dat ik niet meer moet vrezen voor een groene wrat onder de kerstboom.


Comments: Een reactie plaatsen


Links to this post:

Een koppeling maken


Powered by Blogger